• Voeding en gezondheid

Get In Shape!

Resultaten behalen begint bij het volhouden

Dat sporten stimulerend werkt voor je gezondheid is geen nieuws. Wel wordt er dagelijks onderzoek gedaan naar gezonde voeding, nieuwe manieren van afvallen en vooral hoe dit vol kan houden. Wij zijn ervan overtuigd dat alles begint met de juiste coach die samen met jouw een startplan kan maken. Bij dit startplan hoort ook een voedingadvies om resultaten te behouden, verbeteren en zo jouw doel te bereiken. Circles Waalre biedt daarom de volgende verrijkende pakketten voor thuis aan.  

Informatie over SLIMDiet:

Zo werkt het:

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor €2,20 per maaltijd. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?  

Wij geloven in de methode van SLIMdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 59,99.
Loop gerust bij ons binnen, want de box ligt voor je klaar! 

Naar SlimDiet

Informatie over Body Support

Zo werkt het:

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Het programma duurt 12 weken en iedere week krijg je een eetschema mee naar huis dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een overzichtelijke boodschappenlijst. De voedingsschema’s zijn geheel afgesteld op de behoefte van de persoon. Wekelijks wordt er ook een lichaamsmeting verricht om te kijken wat de resultaten zijn. Met het Body Support programma mag je 6 x per dag eten (3 hoofdmaaltijden en 3 gezonde tussendoortjes).

-Snelle resultaten -Meer energie
-Een sneller herstel -Een beter leven
-Verantwoord bezig zijn -Een sterke geest
-Een grote weerstand -Lekker in je vel zitten

 

Naar BodySupport

De formule voor maximaal resultaat:

TRAINING + VOEDING = EEN BETERE STOFWISSELING 

Ga direct aan de slag of vraag via het onderstaande formulier jouw voedingadviesgesprek aan. 

  • * velden zijn verplicht.