• header-slim-diet2

Nieuw bij Circles Waalre: SLIMdiet!

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!  

De succesformule van Circles Waalre & SLIMdiet:

 • Betaalbaar.
 • De beste persoonlijke begeleiding.
 • Duidelijk en effectief stappenplan.
 • Gemakkelijk vol te houden.
 • Lekkere en gevarieerde gerechten.

Wil jij écht afvallen in 2018?

Laat hieronder je gegevens achter en maak werk van je goede voornemens! Wij nemen binnen 1 dag contact met je op om persoonlijk kennis te maken.

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool Circles Waalre is dé plek voor fitness op de Milon Cirkel. Bij Circles Waalre ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

 

Zo werkt SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor €1,99 per maaltijd. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?  

Probeer het eerst zelf

Wij geloven in de methode van SLIMdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 49,95.

Loop gerust bij ons binnen, want de box ligt voor je klaar! 

Circles Waalre staat voor je klaar

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Bij Circles Waalre helpen wij je, met advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Loop dan gerust bij ons binnen voor meer informatie of neem een kijkje op www.SLIMdiet.nl.  

Echt werk maken van je goede voornemens?

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen binnen 1 dag contact met je op om persoonlijk kennis te maken.

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Start het najaar Fitter en Slanker

  Zet nu de eerste stap opweg naar een Fitter en Gezonder leven met de Waalrese...

  Lees meer
 • 4-Weken Rugonderzoek

  Voorkom (voortaan) Rugpklachten met het 4-Weken Rugonderzoek bij Circles Waal...

  Lees meer
Meer nieuws